beans 2014062 640Als je een voedselallergie of -intolerantie hebt en tegelijkertijd vegetarisch eet, krijg je dan wel genoeg voedingsstoffen binnen? Een blog van Allegiediëtisten.nl zet vegetarische alternatieven op een rijtje.

Zwangere vrouwVerschillende onderzoekers hebben in de afgelopen jaren gekeken naar de relatie tussen allergische aandoeningen bij kinderen en het gehalte aan vitamine D in het bloed van hun moeder tijdens de zwangerschap.

ZeewierIn Azië is zeewier al jaren populair bij het bereiden van maaltijden. Nu lijkt het ook nog eens te kunnen bijdragen aan een oplossing voor bepaalde voedselallergieën.

huidtest160pxOm dure en belastende voedselprovocaties te vermijden, moeten allergologen beter kijken naar de specifieke achtergrond van hun patiënten in combinatie met testuitslagen.

ingredienten buffet familiedag 2014 80pxOp 25 februari komt voedselallergie opnieuw aan bod in het RTL Nieuws van 19:30.

sharp 1844964 640Voor een TV-programma is MPG Today op zoek naar mensen met een voedselallergie en die hierover willen vertellen.