Bent u een bedrijf dat een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden vragen wij een vergoeding van €110,00.

1920 jumbokomkommerrauwkostJumbo roept per direct Jumbo Komkommer Rauwkost met houdbaarheidsdatum 26-06-2024 en 27-06-2024 terug. Er zit mogelijk bleekselderij in het product.

Plus worstenbroodjes

PLUS roept uit voorzorg de PLUS worstenbroodjes 4 stuks terug. Door een fout in het productieproces kan het product per abuis de verkeerde etiketinformatie hebben waardoor het allergeen soja ontbreekt op etiket. Het consumeren van de broodjes kan gezondheidsproblemen veroorzaken bij mensen met een soja-allergie.

 

 

 

 

 

 

 

Aldi BagelsDe BAGELS 340G klassiek met de houdbaarheidsdatum 09-07-2024 en 14-07-2024 kunnen het allergeen sesam bevatten. Dit staat niet vermeld op het etiket. Het product is niet geschikt voor mensen met een sesam-allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen dit product veilig consumeren.

Klanten met een sesam-allergie worden dringend verzocht dit product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel.


Dekamarkt Chorizo 1DekaMarkt waarschuwt voor Galar Chorizo bites mini 100 gram met een houdbaarheidsdatum van 15-11-2024. Na controle is gebleken dat deze producten mogelijk een buitenlandse verpakking hebben. Om deze reden is de wettelijk vereiste productinformatie en allergeneninformatie niet in de Nederlandse taal aanwezig is. Eet het product niet als u een allergie heeft voor melk en soja. 

ODIN naturverbund BIO roomaté normandisch1906 - Makers van Charcuterie B.V. voert een recall uit voor het product Naturverbund BIO roompaté ‘Normandisch’, het product is enkel verkrijgbaar via de (online) winkels van ODIN. Het is gebleken dat dit product is voorzien van een foutieve ingrediëntendeclaratie op de etikettering waarbij het ingrediënt ‘WALNOOT’ niet staat benoemd. Dit betreffende ingrediënt staat wel als zodanig vermeld onder de noemer ‘allergenen’ en in de tekstuele uitingen op de verpakking.

Jumbo mini rozijnenbollenJumbo roept per direct Jumbo Mini Rozijnenbollen met houdbaarheidsdatum 13-05-2024 terug. De verpakking bevat mogelijk Jumbo Mini Chocoladebroodjes, waardoor het allergeen soja niet is gedeclareerd.