pomodoriniGrand’Italia waarschuwt consumenten met een notenallergie voor de inhoud van de Grand’Italia Pomodorini Ricotta pastasaus met productiecode LS-055 en THT 24-02-2018 niet te consumeren.

Dit product bevat sporen van cashewnoten. Grand’Italia adviseert consumenten met een notenallergie de inhoud van de verpakking weg te gooien. Consumenten zonder notenallergie kunnen het product wel gebruiken.

Het gaat in dit geval om een kleine hoeveelheid verpakkingen met productiecode LS-055 en een houdbaarheidsdatum tot 24-02-2018. Deze code en datum zijn te vinden op de glazen pot net onder de deksel.

Overige informatie voor consumenten

Grand’Italia biedt consumenten haar verontschuldigingen aan en betaalt het volledige aankoopbedrag terug van een pot Pomodorini Ricotta pastasaus uit de betreffende partij.

Voor het ontvangen van de vergoeding stuurt u het etiket met de streepjescode onder vermelding van uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, uw IBAN bankrekeningnummer en productiecode met productietijd (deze vindt u in de hals van de pot) naar:

Grand'Italia Consumentenservice

Antwoordnummer 10022

6200 XP MAASTRICHT

Voor overige vragen verwijzen wij u door naar:

https://www.granditalia.nl/contact/contactformulier.html