FunCakes roept een partij Mix voor Choco Biscuit terug omdat de mix melkpoeder bevat terwijl dit per abuis niet staat aangegeven bij de ingrediënten op de verpakking.

Het gaat om het volgende product:

Funcakes Mix voor Choco Biscuit 1kg
Artikelnummer: 37187
EAN-code: 8718274810547
BATCH-code:

batch codes

Voor mensen met een melkallergie kan het gebruik van dit specifieke product een allergische reactie oproepen. FunCakes verzoekt hen het product niet te gebruiken. Het product zelf voldoet verder aan alle kwaliteitseisen, het is enkel de verpakking die niet volledig is. Voor mensen zonder melkallergie is het product dus veilig te consumeren.

Mensen die een of meerdere verpakkingen met deze BATCH-codes in huis hebben, krijgen het volledige aankoopbedrag vergoed. Daarvoor kunnen zij contact opnemen met de winkel of webshop waar zij het product gekocht hebben. Op vertoon van de BATCH-code zullen zij dan het aankoopbedrag gerestitueerd krijgen. De BATCH-code staat genoteerd op de zijkant van de verpakking onder de houdbaardheidsdatum.

Graag willen wij nogmaals benadrukken dat het enkel gaat om verpakkingen met bovenstaande gegevens, voor alle overige verpakkingen doet deze situatie zich niet voor.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via +31 (0)75 650 47 88 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30-17:00 uur) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak.

FunCakes