mora bitterballenDoor een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Rundvlees Bitterballen in de markt terecht gekomen die, zonder dat dat vermeld wordt in de declaratie, het allergeen ‘melk’ bevat. Het product is niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie.

 Het gaat enkel om Mora Rundvlees Bitterballen die verpakt zitten in de bovenstaand afgebeelde verpakking Rundvlees Bitterballen met lotcode 7102. De lotcode vindt u aan de bovenzijde van de verpakking.

Het gaat om de nieuwe verpakking van deze Rundvlees Bitterballen, die we naar aanleiding van continue verbeteringen aan onze producten (enkel nog natuurlijke geur-, kleur-  en smaakstoffen) heel recent in de markt hebben geïntroduceerd.

Wij vragen u om reeds aangekochte Mora Rundvlees Bitterballen weg te gooien en de uit de verpakking geknipte lotcode (zie foto) naar ons op te sturen onder vermelding van uw naam, adres en IBAN/ten naam stelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag (inclusief portokosten) terug.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672.

U kunt uw lotcode terugsturen naar het volgende adres:

Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Mora hecht veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en zal alle maatregelen nemen om deze vergissing in de toekomst te voorkomen.