Quorn Sate Stukjes

Quorn roept in Nederland uit voorzorg de Quorn Saté Stukjes terug, als gevolg van een fout op het etiket.

Op vrijdag 11 augustus 2017 heeft Quorn 33.570 pakken Quorn Saté Stukjes van 300g (barcode: 5019503004939; met uiterste gebruiksdatums: 28.08.2017, 04.09.2017, 15.09.2017 en 25.09.2017) teruggehaald uit de supermarkten en andere verkooppunten in Nederland.

Deze terugroepactie is een voorzorgsmaatregel die we hebben ingesteld, zodra we erachter kwamen dat het ingrediënt “peanuts” op de nieuwe Quorn Saté Stukjes per ongeluk verkeerd in het Nederlands vertaald was als “noten”, als gevolg van een eenmalige fout op het etiket, die inmiddels volledig is gecorrigeerd.

We kunnen onze klanten verzekeren dat er niets mis is met het product zelf, en met geen enkel ander Quorn Saté product buiten de 33.570 teruggehaalde verpakkingen. Andere in Nederland verkochte Quorn producten zijn niet getroffen door deze actie.

Klanten met een intolerantie voor pinda’s wordt geadviseerd het product niet te consumeren. Ze kunnen het terugbrengen naar de winkel waar ze het gekocht hebben en krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

Over Quorn:

Quorn biedt consumenten een breed scala aan producten om heerlijke gerechten mee te maken. We doen dit vanuit ons geloof in Sustainable Nutrition™ en de visie om voeding te produceren die beter is voor ons en voor onze planeet. Als aanbieder van heerlijke, duurzame producten aan miljoenen mensen over de hele wereld, is en blijft veiligheid onze hoogste prioriteit. We zijn trots op onze missie die we al 30 jaar nastreven en we zullen dit blijven doen.  

 

Als verantwoordelijk producent van voedingsproducten, controleren en testen we regelmatig de strikte regels die we hanteren om de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten te garanderen.

 

Voor meer informatie over Quorn kunt u terecht op https://www.quorn.nl

 

Contactpersoon bij Quorn is Koos Hoekstra, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031(0)611398775.

 

Zaandam, 8 augustus 2017

ALBERT HEIJN BV