Easy Bakery kerstboombroodjesOp Easy Bakery kerstboombroodjes mix (verpakking met 2 kerstboombroodjes wit, 2 kerstboombroodjes wit met sesamzaad en kerstboombroodjes meergranen) met THT datum 27-12-2018 zijn verpakkingen met verkeerde etiketten in omloop. Namelijk met het etiket monkeybread (met EAN code 871089001144). Let op; enkel een klein gedeelte van het geproduceerde volume bevat een foute etikettering. Het merendeel van het geproduceerde volume is voorzien van een juiste etikettering (met EAN code 8719089001151).

Kerstboombroodjes bevatten de allergenen gluten (gerst, haver, rogge, tarwe), sesamzaad en lupine. Dit staat niet vermeld op het etiket monkeybread. Consumenten met een gluten, sesamzaad en/of lupine allergie dienen de kerstboombroodjes dan ook niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel.

Mensen die niet allergisch zijn voor één van deze ingrediënten, kunnen het product gewoon consumeren.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan. Heeft u vragen, neem dan tijdens kantooruren contact op met 085 9027826 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

juist etiket verkeerd etiket
Easy Bakery kerstboombroodjes correct Easy Bakery kerstboombroodjes

De kerstboombroodjes met verkeerd etiket zijn mogelijk verkocht bij Boni en Poeisz winkels gedurende de periode 7 december tot en met 12 december 2018.