Asia Express Food maakt als importeur bekend dat zij het product Kruiden Sojabonenpasta (art. nr 5116) 12x500 Gr. van het merk SEMPIO heeft geblokkeerd en afnemers heeft verzocht product uit de handel te nemen.

Reden van de terughaalactie is de aanwezigheid van mosterd in de samenstelling. In de ingrediëntendeclaratie is deze toevoeging niet opgenomen. Hiermee vormt het product een mogelijk risico voor consumenten die een overgevoeligheid hebben voor mosterd.

Consumenten met de genoemde allergie worden dringend verzocht de producten niet te eten. Je kunt het product terugbrengen naar de winkel en ontvangt daar het aankoopbedrag terug.

Klanten die geen allergie voor mosterd hebben kunnen de Soja pasta gerust gebruiken. Wij danken u voor uw medewerking en begrip en bieden u onze excuses aan voor het ongemak.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer +31 58 3329082 (08:00-17:00)