LIDL Gerookte Kip MaaltijdsaladeLidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Gerookte kip maaltijdsalade 450 gram van het merk Chef Select”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Bij een intern onderzoek is gebleken dat aan de “Gerookte kip maaltijdsalade 450 gram van het merk Chef Select” een verkeerd zakje dressing is toegevoegd. Deze dressing bevat het allergeen ei, welke niet vermeld staat op de verpakking.

Deze waarschuwing geldt voor alle verpakkingen met een houdbaarheidsdatum van 21-08-2020 en streepjescode 20975616.

Klanten met een allergie voor ei, wordt dringend aangeraden dit product niet te consumeren en terug te brengen naar een Lidl-filiaal. Bij inlevering van het product wordt het aankoopbedrag vanzelfsprekend vergoed. Klanten die geen allergie voor ei hebben kunnen de “Gerookte kip maaltijdsalade 450 gram van het merk Chef Select” gerust eten.

Wij bieden onze excuses aan voor dit ongemak.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 020-7095039.

Lidl Nederland GmbH