Lovechock Dark Vanilla voorkantLovechock B.V. heeft besloten de Little Love Dark Vanilla met houdbaarheidsdatum 06-07-2021 per direct uit de winkels terug te halen.

De reden voor de waarschuwing en het terugroepen is een verhoogde waarde van caseïne die in willekeurige steekproeven werd aangetroffen. Caseïne is een stof uit melkeiwitten die bij mensen met een melkeiwitallergie allergische reacties kan veroorzaken.

Het betreft de Little Love Dark Vanilla 65g tablet met houdbaarheidsdatum 06-07-2021.
Alleen het volgende Little Love-product valt onder de terugroepactie:

Art-Bes. Art.-Nr. THT BATCH
Little Love Dark Vanilla 83513 06-07-2021 200706DV

Het product „Little Love Dark Vanilla 65g“ wordt geadverteerd als melkvrij. De gemeten waarde voor caseïne was in de boven genoemde batch te hoog voor deze claim. Consumptie van het product kan leiden tot allergische reacties bij mensen die allergisch zijn voor melkeiwitten.

Consumenten die de betrokken Little Love-producten hebben gekocht, kunnen
• ze terugbrengen naar de detailhandelaar, waar ze de detailhandelsprijs zullen terugkrijgen, of
• contact opnemen met Lovechock B.V. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 76 09 100 en een vervangend product aanvragen

Andere producten van Little Love en Little Love Dark Vanilla 65g met andere houdbaarheidsdata kunnen zonder problemen worden geconsumeerd.