Alesto Royal Mix Lidl Nederland roept de Alesto Royal Mix per direct terug. Door een productiefout is een deel van de Royal Mix verpakkingen gevuld met studentenhaver en hierdoor staan pinda's en cashewnoten niet vermeld op het etiket.

Deze veiligheidswaarschuwing geldt uitsluitend voor het product “Royal Mix” van het merk “Alesto”, met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 en streepjescode 20353025.

Door een productiefout is een deel van de verpakkingen “Royal Mix” gevuld met studentenhaver. Hierdoor staat niet op het etiket vermeld dat het product pinda’s en cashewnoten bevat.

Klanten die een allergie hebben voor pinda’s of cashewnoten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

De producten die verkeerd zijn gevuld zijn inmiddels uit de betreffende winkels verwijderd. Winkels waar de zakken “Royal Mix”, met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 op dit moment verkrijgbaar zijn, bevatten de inhoud die op de verpakking staat.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 020-7095039. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.