star g58f9b3fe0 640Wie allergisch is, zal niet per se uitkijken naar het kerstdiner bij familie. Wat zijn nu tips om je goed voor te bereiden?

sesamIn de EU is het verplicht sesam als allergeen op verpakkingen te vermelden. In de VS nog niet; daar blijkt ruim 56% van de producten met sesam geen waarschuwing op het etiket te hebben.

eiKinderen die nog geen ei hebben gegeten voordat ze één worden, lopen later meer kans een ei-allergie te ontwikkelen.

pindaEen terugkijkend onderzoek in Boston laat zien dat maar 11% van de patiënten die als kind de diagnose pinda-allergie krijgen, daar overheen is gegroeid.

etiketmall 1Op 12 november 2021 vindt het eerste SimplyOK Allergen Management Symposium plaats. Tijdens dit 2 uur durende evenement voor de voedingsmiddelenindustrie, retail en certificatie-instellingen word je volledig op de hoogte gebracht van de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van allergenenmanagement.

orang utan g6d62f7539 640Zoals u inmiddels weet gaat de Familiedag 2021 door! Wij heten u van harte welkom op 30 oktober a.s. in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Hieronder vindt u het definitieve programma.