etiketmall 1Op 12 november 2021 vindt het eerste SimplyOK Allergen Management Symposium plaats. Tijdens dit 2 uur durende evenement voor de voedingsmiddelenindustrie, retail en certificatie-instellingen word je volledig op de hoogte gebracht van de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van allergenenmanagement.

orang utan g6d62f7539 640Zoals u inmiddels weet gaat de Familiedag 2021 door! Wij heten u van harte welkom op 30 oktober a.s. in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Hieronder vindt u het definitieve programma.

eimelk80pxFPIES is een soort voedselallergie, vooral bij jonge kinderen, die buikpijn, overgeven en uitdroging veroorzaakt. Om beter in de gaten te houden hoe vaak het voorkomt, is er in Nederland een database opgezet: FPIES-NL.

pinda1 270x300Steeds meer kennis komt beschikbaar over hoe je voedselallergie kunt voorkomen door allergenen als pinda en ei op jonge leeftijd te introduceren. Daarom is er een update van de Europese richtlijn: lees hier wat de artsen aanraden.

familiedag rhenen 2018 7 vierkantNa goed overleg is het duidelijk: de Familiedag 2021 in Ouwehands Dierenpark gaat door! Wij heten u van harte welkom op 30 oktober in Ouwehands Dierenpark.

refrigerator 1619676 640Vier Eindhovense studenten hebben een nieuw kaartspel verzonnen: 'King Fridge', zo schrijft het AD. Het idee hiervoor ontstond mede door hun voedselallergieën.