Gezocht nieuwe kookredacteur

Yvonne van der Brugge, onze fantastische kookredacteur die zowel voor de website als het kwartaalblad recepten maakt, gaat ermee stoppen. Daarom zoeken we een nieuwe, enthousiaste kookfanaat!

Wie zoeken wij?

Je bent enthousiast, kan goed koken en bakken, hebt kennis van voedselallergie of -intolerantie (bijvoorbeeld in je eigen omgeving) en weet recepten te maken die vrij zijn van de meest voorkomende allergenen. Daarnaast kun je goed schrijven en ben je bereid tijd te steken in het verzinnen, uitproberen en mooi presenteren van recepten.

Taken

Elk kwartaal maak je vier recepten voor het blad Allergie & Voeding. Daarbij houd je een fotosessie, waarbij je gerechten door een fotograaf worden vastgelegd (styling in overleg). Je levert de recepten op tijd aan voor de deadline.

Naast de recepten voor het blad zou je ook kunnen bijdragen aan de recepten op onze website en aan de rubriek 'Wat is er te koop?'

Wat bieden wij?

De Stichting Voedselallergie is een patiëntenorganisatie die kan bestaan mede dankzij de inzet van vrijwilligers. Ook dit betreft een onbetaalde vacature. Wel bieden we een realistische vrijwilligersvergoeding en natuurlijk vergoeding voor gemaakte kosten, evenals veel gezelligheid en onderlinge hulp.

Interesse?

Reageer dan door je motivatie en enkele voorbeeldrecepten te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.