Kom ook naar de Familiedag!
De Familiedag belooft weer een dag vol gezellige contacten, lekker eten en boeiende lezingen te worden. Zijn jullie er ook bij? Schrijf je nu in.
Lees meer>
|
|
Vroege blootstelling aan pinda's vermindert risico op allergie met 71%
Blootstelling van jonge kinderen aan pinda's, op een leeftijd van vier maanden tot vijf jaar oud, zorgt ervoor dat de kans op pinda-allergie met 71% wordt verminderd.
Lees meer>
|
|
AI voorspelt risico op voedselallergie beter dan arts
Computeralgoritmes kunnen de kans dat een kind voedselallergie krijgt beter voorspellen dan een arts. Het AI-model is gebaseerd op informatie uit elektronische patiëntendossiers.
Lees meer>
|
|
Sociale media: bron van hulp of stress?
Veel ouders van kinderen met een voedselallergie zoeken op sociale media naar antwoorden op hun vragen. Maar kunnen ze zin van onzin onderscheiden?
Lees meer>
|
|
'Roomijs' met bramenjam
'Wat lekker! Hoe krijg je dat zo romig? Zelfs met echte slagroom wordt het altijd keihard.' Tja, de sleutel is de gecondenseerde melk. Die zorgt ervoor dat de substantie, zelfs zonder roeren, niet kristalliseert.
Bekijk het recept>
|
|
|
|
Word lid
Leven met voedselallergie
Met Stichting Voedselallergie sta je er niet alleen voor. Word lid en ontvang vele voordelen, zoals toegang tot de Familiedag, 4x per jaar het blad Allergie & Voeding, kortingen op diverse uitgaven en producten, gratis kennis en ondersteuning en toegang tot het ledengedeelte van de website. Uw geld wordt volledig ingezet om leven met voedselallergie te verbeteren. Bijvoorbeeld voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek, wetgeving over ingrediënten en de ontwikkeling van nieuwe inzichten en mogelijkheden. |
|
 |
|
https://damhert.com/
|
|
Word lid |
|
|
|