373 Park Avenue South, NY 10016, New York

Van te voren had ik via Twitter (@DosCaminos) gevraagd of er rekening met mijn ernstige pinda-allergie gehouden kon worden. Dit zou geen enkel probleem zijn. Vervolgens via opentable.com gereserveerd; hier heb ik het ook nog een keer in de opmerking geplaatst.

Daar aangekomen was het allemaal perfect geregeld. Ze wisten bij binnenkomst meteen dat er gereserveerd was met een pinda-allergie. Ik kon alles bestellen wat ik wilde en dan werd er in de keuken rekening gehouden met de ingrediënten. Ze frituren in soja-olie. Het eten was heerlijk. Bij binnenkomst krijg je meteen nacho's met salsa en guacamole (ook hierbij houden ze al rekening met de allergie) en worden de gekozen gerechten geserveerd. Op mijn bord zat nog een stickertje met “allergy”, dit werd er bij serveren snel vanaf gehaald maar het is in elk geval goed dat dit erop geplakt wordt.

Ze serveren ook verschillende cocktails en het restaurant ziet er erg gezellig en leuk uit. Dos Caminos heeft meerdere locaties in New York, en ook in Florida, Las Vegas en New Jersey.