>
2
Allergie & voeding juni 2016
‘Nu nog lekkerder!’
JABADABADOEEEEE. We hebben een volledig,
enthousiast, inspirerend en kritisch nieuw
bestuur! Elk kennisgebied en elke leeftijdsgroep
zit aan tafel. Daar word je blij van en ook
ontstaat wat je noemt zelfreflectie. Patiënten
organisaties veranderen in hun rol. Van gast
aan tafel naar de gewenste kennisgenoot.
Ook de behoefte van de achterban, lees leden,
is sterk aan het veranderen. Het internet biedt
zoveel informatie, de sociale media staan bol
van groepen: wat bindt?
We zijn een ANBI, een goed doel. We zijn kei
goed op ons gebied. Het tijdschrift dat nu voor
Wij
zijn een
goed doel
Allergie
voeding
In dit nummer
2
//
2016
2 Wij zijn een goed doel
4 Dit zijn onze nieuwe bestuursleden
6 ‘Nu nog lekkerder!’
Waarom veranderen fabrikanten
hun producten?
8 De diëtist
Schijf van Vijf en
voedselovergevoeligheid
9 Kort nieuws
11 Mijn verhaal
Klachten eindelijk onder controle
dankzij dieet én medicijn




