Previous Page  2 / 8 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 2 / 8 Next Page
Page Background

>

2

Allergie & voeding juni 2016

‘Nu nog lekkerder!’

JABADABADOEEEEE. We hebben een volledig,

enthousiast, inspirerend en kritisch nieuw

bestuur! Elk kennisgebied en elke leeftijdsgroep

zit aan tafel. Daar word je blij van en ook

ontstaat wat je noemt zelfreflectie. Patiënten­

organisaties veranderen in hun rol. Van gast

aan tafel naar de gewenste kennisgenoot.

Ook de behoefte van de achterban, lees leden,

is sterk aan het veranderen. Het internet biedt

zoveel informatie, de sociale media staan bol

van groepen: wat bindt?

We zijn een ANBI, een goed doel. We zijn kei­

goed op ons gebied. Het tijdschrift dat nu voor

Wij

zijn een

goed doel

Allergie

voeding

In dit nummer

2

//

2016

2 Wij zijn een goed doel

4 Dit zijn onze nieuwe bestuursleden

6 ‘Nu nog lekkerder!’

Waarom veranderen fabrikanten

hun producten?

8 De diëtist

Schijf van Vijf en

voedselovergevoeligheid

9 Kort nieuws

11 Mijn verhaal

Klachten eindelijk onder controle

dankzij dieet én medicijn