Previous Page  3 / 9 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 3 / 9 Next Page
Page Background

3

<

over koken

18

wildkamperen

12

van planten weten

22

Het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen en vooral

uitdagingen. We zien een verschuiving van

leden naar digitale bezoekers. En dat zijn er

veel, heel veel. Zelfs een verdubbeling in een

jaar. Dertigduizend bezoekers in een paar

weken... een half miljoen per jaar...

voedselallergie blijft ‘hot’. Toch gunnen we

veel van deze bezoekers ook ons fantastisch

blad Allergie & Voeding. Bijna een

voedselallergie-glossy. Kost twee euro vijftig

per maand. Dan ligt deze bij je op de mat en

steun je ons met vernieuwingen. Denk aan

betere etikettering, ontwikkeling van diagnose

en therapieën. Maar we zijn er ook voor die

momenten dat je een luisterend oor nodig hebt.

Marks motto was: met hard werken,

veranderen huizen in kastelen. Wij willen

graag een burcht zijn voor mensen die leven

met voedselallergie. Daar werken we hard aan

en voor.

Erna Botjes

//

voorzitter

dselallergie

11 De diëtist

De casus van Johan Smit

12 Wildkamperen

Een warme stoofpot na een lange

dag wandelen

14 Berber Vlieg over voeding &

eczeem

‘Een dieet is nooit dé oplossing’

15 Wat is het verschil tussen

voedselallergie en

voedselintolerantie?

16 Op voetbalkamp met

voedselallergie

Een broodje kaas: dat kan toch

zeker wel?

18 Over Koken

Voorjaarsgebak

22 Van planten weten

Wat je van ver haalt… Exotische

vruchten

26 Culinaire culturen

De Perzische keuken

27 Allerkids

‘Ik kan al helemaal alleen

zwemmen’

28 Allergisch in…

Engeland en Wales

29 Wat is er te koop?

30 Ervaringen met voedselallergie

Iedereen doet gezellig mee //

Djoeke

(Voet)sporen van //

Barbara

Misbruik van het woord allergie //

Niek

32 Goeie vraag

Wat kun je doen als het etiket met

allergie-informatie niet klopt?

33 Over Boeken

34 Uit onze webwinkel

Colofon