Bent u een bedrijf die een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden. vragen wij een vergoeding van €100,00.

Vomar heeft besloten om meerdere vers gebak producten uit de winkels terug te halen.

Lidl maisburgerLidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “MAÏSBURGER” van het merk “DELICIEUX”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Plus Gerookte Kip saladePLUS Supermarkten roept de PLUS Gerookte kipsalade Beter Leven 1* met streepjescode 8710624794415 en
houdbaarheidsdatum 24-04-2019 terug.

Tum TumUit onderzoek is gebleken dat het product Tum Tum van het merk Wibra melkeiwit kan bevatten, welke niet op de verpakking wordt vermeld.

Lidl RotiLidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “ROTI WOKSAUS VAN HET MERK MAMA CARIBA”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Etos CranberryAlbert Heijn en Etos hebben besloten de Care Cranberry capsules & Etos Cranberry capsules (pot 60 stuks) uit de winkels terug te halen.