Bent u een bedrijf die een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden. vragen wij een vergoeding van €110,00.

Kipster balletjes Lidl Nederland roept de Kipster Indische stijl gehaktballetjes per terug. Door een productiefout is per abuis bij een aantal verpakkingen een verkeerd etiket geplaatst. Hierdoor staan de allergenen tarwe, gerst, mosterdzaad, melk, soja en selderij niet op de verpakking vermeld.

Plus RisottoPLUS haalt Uit de keuken van PLUS Risotto Paddenstoelen terug. Het product bevat soja terwijl dit niet op het etiket vermeld staat. Consumenten met een allergie voor soja worden dringend geadviseerd dit product niet te consumeren.

Verkade Oaties NaturelDoor een verpakkingsfout zijn Verkade Oaties melkchocolade per ongeluk ingepakt in verpakkingsmateriaal van Verkade Oaties Naturel. Hierdoor staan de allergenen MELK en SOJA die gebruikt worden in de productie van de Oaties Melkchocolade niet als allergenen vermeld op de verpakking. Dit maakt het product een potentieel risico voor mensen met een melk- of soja allergie.

AH koolhydraatverlaagdbollenvolkorenAlbert Heijn heeft besloten de AH Koolhydraat verlaagd volkoren bollen met houdbaarheidsdatum 14/10/2022 per direct uit de winkels terug te halen. De AH Koolhydraat verlaagd bollen volkoren bevatten mogelijk het allergeen sesam. Dit allergeen staat niet vermeld op het etiket.

DekaMarkt haalt op basis van de voorzorgsmaatregel van PepsiCo Nederland BV per direct Lay’s Oven Baked Naturel 12 x 150 gram met houdbaarheidsdatum 21-01-2023 uit de schappen. omdat deze allergenen kunnen bevatten die niet in de ingrediëntenlijst worden vermeld: tarwe, soja, melk

PepsiCo Nederland BV heeft besloten om als voorzorgsmaatregel een beperkte hoeveelheid van Lays Oven Baked Naturel 150 gram en 35 gram verpakkingen uit de supermarkten te halen in Nederland met houdbaarheidsdatum 21-01-2023 uit de schappen, omdat deze allergenen kunnen bevatten die niet in de ingrediëntenlijst worden vermeld: tarwe, soja, melk