Bent u een bedrijf die een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden. vragen wij een vergoeding van €100,00.

Op basis van onderzoek door de producent Tee Yih Jia van het merk Spring Home is er een melkallergeen aangetroffen in de loempiavellen en samosa. Melk staat echter niet als allergeen op de verpakking vermeld.

maza hoemoesMAZA waarschuwt voor MAZA Hoemoes Tuinkruiden met houdbaarheidsdatum 04-03-2020, verkocht bij Detailresult (Dekamarkt/Dirk vd Broek), Jumbo, Coop en De Kweker. Daarnaast zijn deze producten verkocht op de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

AH Nacho NaturelAlbert Heijn heeft besloten de AH Nacho chips naturel 200g met houdbaarheidsdatum 11-07-2020 per direct uit de winkels terug te halen. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum.

DoritosPepsiCo Nederland heeft besloten de Doritos Nacho Cheese 185g terug te roepen in verband met sporen van soja welke niet op het etiket staan vermeld.

ProLaTerre Vegan Nuggets SoFine Foods heeft besloten om de ProLaterre® Vegan Nuggets uit de markt te halen. Gebleken is dat er mosterd zit in een ingrediënt dat door één van onze leveranciers is aangeleverd, terwijl dat er niet in hoort te zitten. Het staat dan ook niet op de ingrediëntendeclaratie vermeld.

Wij adviseren mensen met een mosterdallergie deze producten niet op te eten. Mensen zonder mosterdallergie kunnen deze producten zonder problemen veilig eten.

SoFineSoFine heeft besloten om een gedeelte van de SoFine® SoChicken Sticks & Veggie Nuggets uit de markt te halen. Gebleken is dat er mosterd zit in een ingrediënt dat door één van onze leveranciers is aangeleverd, terwijl dat er niet in hoort te zitten. Het staat dan ook niet op de
ingrediëntendeclaratie vermeld.

Wij adviseren mensen met een mosterdallergie deze producten niet op te eten.
Mensen zonder mosterdallergie kunnen deze producten zonder problemen veilig eten.