Bent u een bedrijf die een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden. vragen wij een vergoeding van €100,00.

DeKroesDe Kroes en Vomar Voordeelmarkt hebben een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor het product Nasi Goreng met ajam ketjap en boontjes.Het product bevat het allergeen ei.

Asia Express Food maakt als importeur bekend dat zij het product Kruiden Sojabonenpasta (art. nr 5116) 12x500 Gr. van het merk SEMPIO heeft geblokkeerd en afnemers heeft verzocht product uit de handel te nemen.

Vomar heeft besloten om meerdere vers gebak producten uit de winkels terug te halen.

Lidl maisburgerLidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “MAÏSBURGER” van het merk “DELICIEUX”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Plus Gerookte Kip saladePLUS Supermarkten roept de PLUS Gerookte kipsalade Beter Leven 1* met streepjescode 8710624794415 en
houdbaarheidsdatum 24-04-2019 terug.

Tum TumUit onderzoek is gebleken dat het product Tum Tum van het merk Wibra melkeiwit kan bevatten, welke niet op de verpakking wordt vermeld.