Het Groentje 10, 4357 BC Domburg

Fijn gegeten hier met mijn allergische zoon (koemelk, kippenei, noten). Zeker een aanrader.

Zwanenburg 7, 4384 LX Vlissingen

Zeer slechte ervaring met dit restaurant. Ondanks vooraf driemaal mailcontact met de eigenaar (waarin verzekerd wordt dat mijn noten-/ pinda-allergie geen probleem is en dat er iets voor mij gemaakt zal worden terwijl mijn tafelgenoten een barbecue houden) loopt dit op de feestavond zelf volledig mis. De keuken heeft het te druk gehad, wordt verteld. Ze hebben hierdoor niets apart kunnen maken voor mij (terwijl dit een maand vooraf bekend was) en kunnen nu niet garanderen dat er iets bij zit zonder sporen van noten of pinda. Bedienend personeel is niet op de hoogte van het mailcontact dat ik met de eigenaar heb gehad. Uiteindelijk krijg ik een vodje papier in mijn handen gedrukt dat de allergenenkaart voorstelt (er wordt echter niet op gelet of ingrediënten sporen van allergenen kunnen bevatten, dus dit is niet veilig) en ik mag alsnog een bestelling doen. TWEE uur nadat de rest van mijn tafelgenoten de maaltijd begon, krijg ik - een deel- van mijn bestelling. De frietjes zijn toegezegd maar worden vergeten. Terwijl de rest van een dessert geniet, begin ik aan mijn hoofdgerecht. Dit was een enorme domper op wat een feestelijke avond had moeten worden. Nooit excuses gehad van de eigenaar...

Muidenweg 1a, 4341 PS Arnemuiden

Zeer goede, duidelijke allergenenkaart die ook sporen van allergenen vermeldt, zodat een gerecht dat volgens deze kaart veilig is, ook echt veilig is. In de keuken wordt goed op kruisbesmetting gelet. Alerte eigenaars die goed op je letten en helpen in het maken van een keuze. Heb hier tweemaal, ondanks een ernstige pinda-/ notenallergie goed en lekker gegeten. Het restaurant heeft prachtig uitzicht over het Veerse Meer en een uitgebreide kaart.

Koningstraat 4, 4461 AW Goes

Als je in dit restaurant vooraf meldt waar je niet tegen kan, maken ze van je maaltijd een feestje! De allergenen worden niet alleen weggelaten, maar er worden ook creatieve vervangingen bedacht. Echt een aanrader! Ik heb er al meerdere keren fantastisch lekker gegeten.

Willebrordusplein 18, 4374 AX Zoutelande

We hebben uitgebreid en luxe gegeten in het dorpje Zoutelande, tegenover de kerk. Het is een restaurant waar je wel even tijd voor moet nemen, want het gaat ook om de gezelligheid. Heerlijke glutenvrije gerechten die niets onderdoen voor de 'gewone' gerechten.

Kaai 2, 4351 AA, Veere

Perfect geregeld! Een chique restaurant en dat merk je in de aandacht van de bediening. We hadden van te voren gebeld en er werden voor mij, als enige in het gezelschap, andere gerechten bereid. Nergens last van gehad.