familiedag rhenen 2018 7 vierkantNa goed overleg is het duidelijk: de Familiedag 2021 in Ouwehands Dierenpark gaat door! Wij heten u van harte welkom op 30 oktober in Ouwehands Dierenpark.

Wij mogen u weer uitnodigen om naar onze Familiedag ‘light’ in Ouwehands Dierenpark in Rhenen te komen. We bieden u veel kennis en ontspanning, maar ook heel veel herkenning voor iedereen die met voedselallergie te maken heeft.
 
Of je nu gorilla's bewondert op tien meter hoogte in de Gorilla Adventure of vanuit de nieuwe observatiepost de beren bespiedt in Het Berenbos, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in Ouwehands Dierenpark! Het park beschikt ook over een grote overdekte speeltuin. Ontmoet  vooral de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya! Heb je liever ijsberen, geen probleem, die zijn er ook.
 
Een overzicht van de activiteiten:

  1. Inloopspreekuren: diëtisten volgens behoefte. Mail ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  2. Veel mogelijkheden voor contact: Oefenen met adrenalinepennen, zowel voor kinderen als volwassenen. Herken en ontmoet anderen met vergelijkbare allergieën door middel van kleurenstickers. Ontmoet de redactie en deskundige vrijwilligers van onze Stichting. Uw vragen, ideeën, wensen kunt u volop kwijt! Kinderen kunnen ontspannen knutselen of professioneel geschminkt worden. 
  3. ’s Middags is er een programma voor volwassenen, voor elk wat wils. De sprekers zullen binnenkort bekend worden. Er is altijd voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Natuurlijk is er een eenvoudig, allergieveilig en kindvriendelijk lunchbuffet. Smullen voor iedereen! De ingrediënten van het lopend buffet zullen op de website worden geplaatst. In overleg met de diëtist zijn speciale wensen mogelijk.

De kosten voor de hele dag bedragen € 15,00 per deelnemer.
Dit is inclusief lunch, alle activiteiten en onbeperkt parkbezoek (parkeren niet inbegrepen)!
Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

 
Aanmelding
Op de website (www.voedselallergie.nl) vindt u het inschrijfformulier. U dient het bedrag zelf over te maken naar de Stichting Voedselallergie. U kunt dit doen d.m.v. een overschrijving naar IBAN: NL35INGB0000484875 of via de webwinkel met IDEAL. Uw aanmelding is definitief na ontvangst van uw betaling. Belangrijk is dat de naam op de aanmelding en betaling gelijk zijn!
 
Wij mogen u pas toelaten als u een geldige QR-code kunt overleggen of een negatieve test, niet ouder dan 24 uur.
 
Er is een limiet aan het aantal inschrijvingen, stuurt u daarom uw formulier zo snel mogelijk in.
Heeft u zich reeds online aangemeld, dan hoeft u dit niet nogmaals te doen. De uiterste inschrijfdatum is 21 oktober. Kinderen onder de 3 jaar zijn onze gratis gasten, maar wij verzoeken u hen wel aan te melden in verband met versnaperingen en verrassingen.
 
Tot ziens op 30 oktober in Rhenen!

 
De mensen van Stichting Voedselallergie

Heeft u vragen? Neem vooral contact met ons op. Dat kan via Carla Groeneveld (kantoor Nijkerk),
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  tel: 033 - 46 55 098.