giraffe80pxDe inschrijving voor de Familiedag van de Stichting Voedselallergie is weer geopend. Op 30 september 2017 zal deze plaatsvinden in DierenPark Amersfoort.

Zoals elk jaar bieden we ook dit jaar weer een gezellige en informatieve dag voor alle leden van de Stichting Voedselallergie. Het programma van de Familiedag biedt een aangename mix van kennis, ontspanning en veel herkenning voor iedereen met voedselovergevoeligheid.

Lunch

Natuurlijk hoort hier ook een heerlijke buffetlunch bij, waar zowel kinderen als volwassenen van kunnen genieten. De medewerkers van DierenPark Amersfoort weten hoe ze smakelijke allergeenvrije gerecht voor de vele honderden bezoekers van de Stichting Voedselallergie  kunnen bereiden. Sommige van onze leden gaan alleen op de Familiedag uit eten, omdat ze weten dat het goed gaat.

Programma

Een overzicht van de activiteiten:

  • Inloopspreekuur en oefenplaats voor adrenalinepennen
  • Infomarkt met lekkere hapjes en veel informatie
  • Lezingen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk
  • Activiteiten voor kinderen

Kosten

De kosten per deelnemer bedragen €12,50. Dit is inclusief parkeren, lunch, alle activiteiten en onbeperkt parkbezoek. Kinderen tot drie jaar hebben gratis toegang (meld ze wel even aan bij de inschrijving, dan ontvangen ze ook iets lekkers en een verrassing).

Schrijf je in!.

Heb je wensen of ideeën voor de invulling van het dagprogramma? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..