Familiedag2017De familiedag 2019 vindt op 9 november plaats in Ouwehands Dierenpark. Inschrijven kan nog tot en met 29 oktober.

Schrijf je in!

Dit jaar nodigen wij u weer van harte uit voor onze familiedag op 9 november a.s. in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. We bieden u veel kennis en ontspanning, maar ook heel veel herkenning voor iedereen die met voedselallergie te maken heeft.

Of je nu gorilla's bewondert op tien meter hoogte in de Gorilla Adventure, of vanuit de nieuwe observatiepost de beren bespiedt in het Berenbos, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in Ouwehands Dierenpark! Het park beschikt ook over een grote overdekte speeltuin. Ontmoet vooral de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya! Heb je liever ijsberen, geen probleem: die zijn er ook.

Programma

Een overzicht van de activiteiten:

  1. Inloopspreekuren: diëtisen en andere specialisten (volgens behoefte: mail uw verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  2. Veel mogelijkheden voor contact: Oefenen met adrenalinepennen, zowel voor kinderen als volwassenen. Herken en ontmoet anderen met vergelijkbare allergieën door middel van kleurenstickers. Er zijn ook weer enkele kraampjes. Ontmoet de redactie en deskundige vrijwilligers van onze Stichting. Uw vragen, wensen en ideeën kunt u volop kwijt! Kinderen kunnen ontspannen knutselen of professioneel geschminkt worden.
  3. 's Middags is er een programma voor volwassenen, met voor elk wat wils. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
    • Janneke Ruinemans, klinisch chemicus bij ziekenhuis Rijnstate: ‘Ontwikkeling van bloedtesten bij voedselallergie’

    • Professor Harry Wichers: De achilleshiel van allergie. Een lange lezing.
    • Rianne Witteveen, ervaringsdeskundige op gebied van astma, allergie en voedselallergie: Samen eten en lachen doet leed vergeten’

Natuurlijk is er een eenvoudig, allergieveilig en kindvriendelijk lunchbuffet. Smullen voor iedereen!

De kosten voor de hele dag bedragen €15,00 per deelnemer. Dit is inclusief lunch, alle activiteiten, cadeautjes en onbeperkt parkbezoek (parkeren niet inbegrepen!). Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

Benieuwd naar het menu?

Bekijk het nu!