Simonsplein 10, 7001 BM Doetinchem

Hier ben ik super goed bediend en geholpen. Het is een tapasrestaurant waarbij je gerechten kunt uitkiezen volgens een lijst waarop je een gerecht aan kunt kruisen. Ze hadden voor mij een speciale lijst in een andere kleur, waardoor ze in de keuken meteen weten dat er sprake is van een allergie. Zelf zet je op de lijst om welke allergie het gaat. De kok streept de gerechten door die je niet mag hebben. Ik heb een schaal- en schelpdierallergie. Toevallig was er bij de tafel naast mij iemand die niet tegen boter kon. Dat was ook geen probleem, het werd in een apart pannetje bereid.

Klarendalseweg 536, 6822 GZ Arnhem

Bij Goed Proeven heb ik een hele goede ervaring gehad. In ons gezelschap waren verschillende mensen met behoorlijk ingewikkelde allergieën, dus bij de reservering heb ik die al aangegeven. Eén dag van tevoren heb ik gebeld en kreeg de kok aan de lijn, die beloofde op de dag zelf bij ons aan tafel alles te komen doorspreken. Dat deed hij ook: hij nam er ruim de tijd voor (ook al was het druk), sprak alle opties door en gaf per persoon met pen aan op de menukaart wat we wel en niet mochten eten, en wat er eventueel aangepast kon worden. Hij had ook al suikervrij pizzadeeg voorbereid. Later op de avond kwam hij nog eens vragen of alles goed met ons ging. We hebben allemaal heerlijk gegeten en waren super tevreden! Bedankt voor de service.

Canadalaan 26, 7316 BX Apeldoorn

Al twee keer heerlijk gegeten bij Zenzez. Beide keren hebben we eerder op de dag gebeld om de allergie door te spreken. In de bevestigingsmail werden de allergenen nog even vermeld, top! Prima gegaan en, het belangrijkste: lekker gegeten en een gezellige, leuke avond gehad. Je kunt er reserveren via Iens.

Grutstraat 10, 7001 Doetinchem

Voor mij absoluut het nummer 1-restaurant als het gaat om superlekker, op mijn allergieën aangepast eten. De kok en bediening weten veel van de verschillende allergenen, verzinnen ter plekke nieuwe gerechten die wel gegeten mogen worden en die in mijn ogen stiekem nog lekkerder zijn dan wat mijn vriend voor zijn neus had. Niets was te gek, alles kon. Mijn grootste aanrader!

Klappenburgstraat 32, 6681 XS Bemmel

Dit kleine restaurant heeft een zeer uitgebreide, keurig geordende allergenenmenukaart. Wanneer je toch twijfelt zijn ze niet te beroerd om goed na te kijken of het wel of niet gegeten kan worden. De bediening is erg behulpzaam en denkt heel goed mee.

Nieuwe Plein 36, 6811 KR Arnhem

De kaart is (nagenoeg) noot- en pindavrij. Wanneer je aangeeft dat je bepaalde producten niet mag, gooien ze de boel om zodat je toch een heerlijke maaltijd voor je neus krijgt. Een aanrader.