Klappenburgstraat 32, 6681 XS Bemmel

Dit kleine restaurant heeft een zeer uitgebreide, keurig geordende allergenenmenukaart. Wanneer je toch twijfelt zijn ze niet te beroerd om goed na te kijken of het wel of niet gegeten kan worden. De bediening is erg behulpzaam en denkt heel goed mee.

Nieuwe Plein 36, 6811 KR Arnhem

De kaart is (nagenoeg) noot- en pindavrij. Wanneer je aangeeft dat je bepaalde producten niet mag, gooien ze de boel om zodat je toch een heerlijke maaltijd voor je neus krijgt. Een aanrader.

Kasteellaan 41A, 6602 DC Wijchen

't Verlangen is een sfeervol tapasrestaurant aan de rand van het centrum van Wijchen. Parkeren kan gratis, maar plekken zijn beperkt. Meer gratis parkeerplaats is beschikbaar in het centrum of tegenover de Molen (5 min. lopen).

Apeldoornsestraat 193, 3886 MN Garderen

We hebben hier het 40-jarig huwelijksjubileum van mijn schoonouders gevierd. Onze dochter Esra heeft voedselallergieën voor koemelk, kippenei, noten, pinda en kiwi. We hebben vooraf telefonisch overlegd en naast het grote buffet hadden ze een klein sfeervol buffet in mini-pannetjes gemaakt voor Esra. 

Oude Rijksweg 2, 3881 ED Putten
 
Uitgebreide keuze van melkvrije producten. Zeer behulpzame staf.

Genteldijk 34/A, 4191 LE Geldermalsen

Heerlijk eten en drinken bij chef Chris is een culinair avontuur in de meest positieve zin van het woord. Chef Chris combineert klassieke en nieuwe gerechten met een verrassende twist. Het resultaat: heerlijke gerechten waarin verse, streekgebonden en duurzame producten de hoofdrol spelen. Voedselovergevoeligheid is in Restaurant Eten & Drinken geen beperking maar een uitdaging. Chef Chris weet wat voedselallergie inhoudt en wat het betekent om allergeenvrij te bereiden. Al menigeen met voedselovergevoeligheid heeft hier veilig genoten en is inmiddels vaste gast. Van één voedselovergevoelige gast hangt het dieet (wat niet en nog veel belangrijker: wat wél) zelfs standaard in de keuken! Dat zegt genoeg toch? Reserveren is gewenst en doe dat bij voorkeur enige dagen van tevoren, want dat geeft de chef de kans om echt iets lekkers te bereiden.