Voorstraat 2, 3251 BD Stellendam

Er werd zeer serieus omgegaan met de intoleranties, de kok had duidelijk kennis van zaken.

De Groene Haven 302, 2627 CD Delft

Net buiten het centrum van Delft ligt dit pareltje. Je eet er andere soort menu's dan 'standaard' en dus zeer verrassend! Vegetarisch of veganistisch. We kondigden ons bezoek ruim vooraf aanen en kozen het eten voor onze zoon vooraf uit. De kok heeft 's middags alles apart al voorbereid en alternatieven bedacht. Ter plekke controleerden ze bij ons nog enkele details. Hij kreeg heerlijke bietencarpaccio, een prachtige bowl en bladerdeegcrumble met crème suisse. We hebben echt enorm genoten!

Wassenaarseslag 29, 2242 PG Wassenaar

Toen we vertelden dat onze dochter allergieën en anafylaxie heeft, nam de eigenaar zelf de zorg voor onze bestelling over. Ze heeft hier ervaring mee vanuit haar persoonlijke omgeving. Sport heeft allergenenvrije kroketjes op het menu staan. Voor het eerst heeft mijn dochter kroket gegeten, waar zij erg van genoten heeft!

Brabantse Turfmarkt 87, 2611 CM Delft

Bij Jans kun je heerlijk lunchen. Mijn moeder met een behoorlijk ingewikkelde voedselallergie kan hier prima naartoe! Ze hebben een goede weet van voedselallergieën en intoleranties. Ze weten precies alle ingrediënten in gerechten, mede doordat zelfs sausjes zelf gemaakt worden. Ook kunnen gerechten gemakkelijk worden aangepast. Verder ook nog een heel erg gezellig en leuk tentje! Aanrader dus!

Herenstraat 33, 2313 AE Leiden

Wij wilden heel graag in een pizzeria eten tijdens een weekendje weg. Op internet kwam ik pizzeria Giuseppe tegen. Op hun site stond al vermeld dat als je voedselallergieën hebt, je dit van te voren bij de bediening moet melden. Hoopvol nam ik telefonisch contact met hen op en vertelde dat mijn beide dochters allergisch zijn voor kippeneiwit, noten en pinda. Dit was geen enkel probleem werd mij verzekerd, mits wij dat bij aankomst meteen nogmaals zouden melden. Een ober kwam bij ons aan tafel precies uitleggen wat onze dochters wel en niet konden eten. Geweldig! We hebben genoten van de pizza's, ze waren heerlijk. Deze pizzeria is een echte aanrader. Naast pizza's kun je er ook pasta's eten.

Zuidbuurtseweg 58, 2381 AE Zoeterwoude

Onlangs vierde mijn collega hier haar 50ste verjaardag. Van te voren heeft ze mijn intoleranties en allergieën doorgegeven aan de keuken. Toen ik binnen kwam, kwam de kok direct naar mij toe en liet mij zien wat hij voor iedereen maakte, wat hij als alternatief voor mij had bedacht en vroeg of ik dit goed vond. Hier was ik het mee eens en ik heb heerlijk gegeten! Had ook nergens last van. De bediening was ook erg vriendelijk en vroeg steeds of ik het lekker vond. Aan het eind heb ik doorgegeven dat ik het een geweldige service vond en er werd toen gezegd dat als je het van tevoren aangeeft (je kunt er ook gewoon eten, niet alleen feestjes geven), dat er dan een heleboel mogelijk is. Kortom, een superfijne ervaring en ik ga hier zeker binnenkort eens 'gewoon' eten!