Voorzitter:

ernabotjes

Erna Botjes

Secretaris:

marijebedaux
Marije Bedaux

Algemeen bestuursleden:

edwinvandepol
Edwin van de Pol
penningmeester
brigittevanoorschot
Brigitte van Oorschot
niekreijers
Niek Reijers

Oproep vrijwilligers

De Stichting VoedselAllergie werkt met tientallen vrijwilligers die zich inzetten ten behoeve van enkele duizenden leden en voor de vele anonieme anderen die te maken hebben met voedselovergevoeligheid (VO). Vijf bestuursleden, circa dertig contactpersonen, een viertal regio-coördinatoren, een deskundigen-netwerk en gemiddeld vijftien projectmedewerkers verrichten vrijwilligerstaken; de meesten in combinatie met werk en/ of gezinsleven. Om de Stichting VoedselAllergie te laten uitgroeien tot een nog betere belangenorganisatie is er behoefte aan nieuwe vrijwilligers.
Door gezinsomstandigheden, verandering van werk of woonplaats ontstaan regelmatig vacatures. Daarom is de Vrijwilligersbank in het leven geroepen.

Doe mee

Werken bij de Stichting VoedselAllergie is vooral leuk: Iedereen zet zich in voor hetzelfde doel en de contacten onderling vinden plaats in een prettige sfeer.
Er is gelegenheid tot het volgen van (interne) cursussen; op die manier kunt u zich ontwikkelen en bijvoorbeeld na verloop van tijd switchen of “doorgroeien” naar een andere functie.
Tegenover het onbetaald beslag aan tijd en inzet staat een realistische onkostenvergoeding.